Saturday, May 18, 2013

assignmnt di mggu akhir

halloha.....

lame dah xjenguk blog yg mmg xberjaga ni...
very..very...very... bz u know...
smpai nk tdo pon rse mcm xsenang..sbb assignment ien byk xsiap lg...
mcm ne nak buat ni...
mate ni xlarat  dah nak hadap laptop ni lame2...
dari ien ni rabun sikit je..lame2 blh pakai kanta dah ni..OH NOOO!!!!

bile merungut...senior2 bg la sikit tazkirah kat kite yg kurang pengalaman ni..
dialog yg slalu didengar..
"biase lah...mggu2 sebelum nk final mmg mcm ni..."
"lex r....chilll"
ade gak yg ckp.."tu lah..wat last minit lg" yg ni bkn dari senior..seriusss...
ni ien curik la mase sikit nk curahkn sikit prasaan kat laman sesawang ni...

tp tgh2 wat assgmnt ni pon ade gak t'fikir..ien ade sakitkn hati org ke ye...
rse mcm tercurah perasaan xkene mase pd wktu tu..
ade org tu dgr rsenye..
ien ni xbrani nk mrh blk..pendam je..tp kalau laaa blh ckp kat org tu betapa ien ni xberniat nk sktkn hati die..
tp apekn daya...xcukup brani..
ien cume kadang2 xtertahan tahan rasa hati...
everybody have their own weaknesses kn.ape laa ien eja ni..tu r..
byk sgt wat assgmnt...otak xbetol..

i love my friends sooo much..oh friend, ien mnx maaf kalau ade wat salah...
~ni lah curahan seorang budak mnje~

(terpaksa ngaku yg sy ni mnje)`kebenaran...ummm...