Tuesday, March 19, 2013

Bonding Camp

Assalamualaikum....

hari yg sgt2 memenatkn ye hari ni....actually, klu sape2 tgk ly jadual for today xde la pack sgt..tp disebabkn ien kne blk bilik ambil my kje yg t'tggl tu....OMG....penat nyerrrrrr

dalam penat2 tu, t'imbau pulak kenangan mase BIOSS bonding camp yg kitorg buat mase hujung minggu haritu....bertempat di Penyabong, mersing.....

this guy tgh khusyuk buat layang2..
inilah aktiviti yg sgt2 mncabar kreadibiliti kami sbg engineer...
ceeeewaaahhh......

this time, ien n da geng yg trbangkan layang2 kami...
actually mamat yg tgh2 tu yg buat...
hihihi...yg kami2 ni nk trbangkan jer....

haaa....nmpk x?nak maen layang2 pon kne ade style k..
hihihihi....


tarik tali!!!!yeahhh..

best gile game ni....yg paling best bile gurl yg menang bile lawan dgn lelaki.... betapa kuat nya kaum hawa ni... rase nk menjerit satu dunia dah masing2 bile menang....

nmpak xbetapa semangat nyer tarik tali....

comel kan game ni....kitorg kne bwk bola mcm tu lah gaye nyer..
terseksa btl...

last but not least, ni lah family BOISS....xsemua yg ade dlm pic ni



sekian sahaja lah cerita utk kali ni...
melaporkan dari bilik comel....


nmpk xbetapa gmbiranya kami!!!!!!


<3



Thursday, March 14, 2013

Posture

Assalamualaikum....

entry kali ni ien nk ckp psl bnde yg agak menarik minat ien hari ni...


mule nk nk ckp psl posture bdn kite..sbg prmpuan, bg ien lah kn..posture bdn tu sgt pntg...
xkan lah kite nk nmpak bongkok sebelum usia nye kan..  oh no no no no.....
now, meh kite same2 cek...mcm mne care kite ddk..nmpk simple kn..but, the effect.....spe lah yg blh jgke..

ni satu lg yg selalu kite buat kan..

cube lihat posture yg THORACIC KYPHOSIS' tu... slalu bile kite dah rase mls nk b'diri or tired ke ape mst kite diri mcm tu..right?
so, xkesah lah girl/guy jgn la simpan habit yg mcm tu..
nanti bile org tegur knp bongkok?? ade pulak yg salahkn takdir..
haishhhh...ape lah kan...

di sini saya igin menyeru semua yg membaca post sy ni, mari lah kite menjaga posture badan kite!!! dah mcm ketua kampung pisang la pulak..
listen!! listen!!listen!!! huhuhu...

bile posture cntik, kite nk buat kerja pon senang..confident level pon tggi...

ceria2 selalu...

bile dah konfiden, senyum pon blh smpai ke telinge!!!
omeiii sgt2 kn..hahah


Hairul Azreen

Assalamualaikum...

kenal tak sape ni?????

ni lah Hairul Azreen....amacam???cool kan..
hairul ni kire baru gak laa tp semakin diminati ramai di kalangan aweks2 ni..
termasuk lah ien... dgn gaye yg comel2 die tu....
hok aloh..kak bedah nyer kan... b'tmbah lg lah rse comel tu...
k...
saje nk share crite psl die...

jgn marah.. >,<

ZOO

Hola....

today, ien nk post psl ape yg ien wat bberapa mggu lepas laa kn.. huhuhu....
ye lah... dgn assignment yg melambak ni, mmg xcukup mase lah...
actually, ien mmg jrg sgt2 keluar (hang out) dsbbkan xde knderaan...
n xde sape lah yg nak teman ien klua jalan2...
tp ade lah sorg mamat ni, die lah yg slalu teman ien klua....
kate nye..kne lah klua sekali sekala kan tok hilangkan stress tu...
ok...just listen je..  ape??listen...k..

k.. kalau tgk pic ni agk2 blh agak x ien g mane????

yg ni pulak...xkan xblh agak kn.....

yeah....kami pergi zoo utk hilangkan segala stress yg dah dikumpul ni... zoo johor...tmpt yg agk menarik...
walaupun xbsar mane, but berpeluh jugak lah berjalan... that dsy, cuaca agk kering...so, mmg sepanjang jln ien mengeluh sakan lah....

n..... ni lah die....cik peneman..

org yg selalu bwk ien jln2... hilangkan stress.. pergi huha huha..
n him sgt2 suke kat encik crocodile tu...sgt2 suke lah...ntah ape yg wat die fall in love sgt..
ien pon xtau..hihihihi...

next = hutan bandar...(tmpt org dating) my friend yg ckp lah kn...

kami jln2 cuci mate je...ambil udara segar..
kat sane pon ien dah mcm pergi exercise....  baju ni dah boleh peah dah rasenye...
but, hppy pergi jln2 kat sane..tgk fmily dok santai2..layan anak2..
maybe satu hari nanti ien mcm tu gak kot... ...hihihi...ien dah strt berangan dah...

after jln2, penatkn diri....kne lah shopping....

kasut punye lah susah nk carik...

b4 balik....nyum3....

lepas tu..kami pon blk lah...he send me kat UTM blk n die pon blk laaa UTHM.... nice guy kan...

lepas smpai blk, ien ddk sekejap n think...... rsenye mmg patut pon kite, as a student pergi rlease tnsion after pnt perah otak... kalau asyi m'hadap buku je, otak pon blh jem..
n lame2 gileeee laaa..... 

n my advice to studentssss trutamanya...kite knelah buat aktiviti lain selain drpd study...
ptg2 klua jogging je kn....

k...smpai sini saje...

ien suke mnulis tp xsuke sebarkn..sape yg jumpe blog ni, blh laa bace....tq....






Wednesday, March 13, 2013

beginner

Assalamualaikum....


blog ni pon dah lme kne tggl...
soooo sad kan...tp ape nk buat.... dah bz sgt2....smpai xde mase..
now, 1.27 a.m.....bru laa dpt i hbiskn assgmnt ni..oh THERMO......knp la xsng ea..

mne ade bnde sng kan dlm dunia ni...
all things need usaha kan...
k... kne rest la skarang ni... kalau x, esok mate ni look like a panda la kan...
bubbyeeeee......