Monday, October 22, 2012

cerita terkumpul!!!

Hai Allllllllzzz.....
lame dah xupdate blog nie..
berkurun dah gak rasenyer..
biase lah kan...Asyik bz dengan kje, assgmnt lg kan..
dengan test yang xpernah putus..
otak ni dah hampir pecah dah..nonstop bekerja...
banyak sgt cerita yg xtercerita kat cni..
ok...aq cerita kan satu2 ok..

1) Berkenaan PALAPES....
  biaselah kan..latihan pon dah bermula...kulit aq pon dah semakin gelap dibakar dek mentari..
  nak wat macam mane, ini jalan yg aq pilih..
lg pon terisi gak lah hari minggu aq..dari aq lpak xwat pape kn..
   tp kali ni semngat ckit la..sbb dah naik inter, n dah dpt pkai bju NO.3..
korg nak tau x baju no.3 nie yg mne satu????

ni lah bju tu...

~inilah aq dgn bju no.3...comel x??ihihihi

2) Sambutan Hari Raya n FYE...

haaaa...ni lah event yg kitorang (2nd year) handle...
bkn sng sebenarnyer nak hndle sesuatu program..dgn kertas kje yg melambak...haish...
byk kje..
tp hasil nye sgt memuaskan hati..
meh aq jamu dgn pic2 comel kami...

~10 sekawan....>,<

~ ragam kat meja pendaftaran

~kami bersama "Ahmad"(kura2 Ecah)


~Happy bersama2 First year....!!!!

3) Aq dlm bulan ni jugak ade join satu kem bersama Rakan2 Sarawak...
(MASSA)
best giler..sgt2 sporting...
mcm2 aktiviti..aq yg xreti ckp sarawak akhirnyer dah blh dah ckp sikit2...

pic2 kenangan bersama MASSA

~xigt dunia gelak bile bersama mereka!!!!

byk lg cerita sebenarnyer..
cume yg blh aq kate, hidup ni kite kne cube mcm2 aktiviti..lg2 bile kat U
xmo la jd mcm katak bwh tempurung..
kite kne la communicate dgn org lain yg kite xkenal..
baru ls sng nnt waktu kite kerja...xde la sgn2 nk jmpe org..

~pesanan utk semua....
-enjoy ur self
-sementara berkesempatan,grab lah peluang yg ada utk tmbh pengalaman...

Sekian...
YAng berkongsi sedikit cerita kehidupan.. >,<

(Sayang 10 sekawan)